Dæk og fælge

Køb af dæk

De rette dæk er essentielle for køresikkerheden, og det er derfor vigtigt, at de bliver udskiftet med jævne mellemrum. Er det blevet tid til at udskifte dækkene på din bil, så har du mulighed for at købe dine nye dæk hos os. Vi er forhandlere af anerkendte mærker som Bridgestone, Michelin og Continental, ligesom vi også har dæk fra GoodYear. Fra disse mærker er du sikker på at få dæk i fantastisk god kvalitet.

Er du i tvivl om, hvorvidt det er tid til at skifte dine dæk? Lovkravet til mønsterdybden er 1,6 mm. Det anbefales, at sommerdæk bliver udskiftet ved et dækmønster på 2,5-3,0 mm, mens vinterdæk bør skiftes, når mønsteret når ned på omkring 3,0 mm. Er dine dæk mere end 5-6 år gamle, så vil det også være en god ide at begynde at overveje køb af nye dæk.

Vi har både vinter-, sommer- og helårsdæk, så når du skal købe nye dæk, ås er der god grund til at køre ind forbi os hos Brylle Auto og se nærmere på udvalget.

Vi hjælper gerne med at skifte til sommer- eller vinterdæk, når det er tid til det. Har du brug for opbevaring til dine sommer- eller vinterdæk, så kan det også klares hos os. Vi står også gerne for at vaske hjulene, inden vi stiller dem til opbevaring på vores dækhotel, hvis du ønsker det.

Køb af fælge

Ud over dæk har vi også et udvalg af fælge. Fælge handler ikke kun om at få din bil til at se flottere ud. De har også en vigtig funktion i at beskytte dine dæk, hvis du for eksempel kommer til at køre mod kantstenen.

Hos Brylle Auto er vi altid leveringsdygtige i fælge. Du kan se nærmere på de forskellige designs og finde inspiration til dit køb på http://www.alushow.dk/. Med et stort udvalg af både dæk og fælge kan vi sikre, at vi altid har modeller, der passer dig.

Ring gerne til os på 64 75 15 08 for at få en god pris på køb af dæk eller fælge. Vi står også klar til at rådgive dig om valg af dæk og fælge, som matcher din bil og ikke mindst dine kørselsbehov.

 Køb af fælge